Steun onze Club! Het doel van het “Hart voor JES” is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor JES te kunnen realiseren. Omdat we al vaak een beroep doen op het warme hart van de Venhorstse ondernemers, doen we een beroep op jou. Leden van JES, teams, families, ouders, opa’s/oma’s en vrienden(groepen). Voor € 25,00 per jaar draag jij korfbalclub JES een warm hart toe. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere harten te sponsoren. In het clubgebouw hangt een groot bord. Hierop komt jouw naam  te hangen als je ons sponsort. Ook op de website vermelden we jouw naam. Voor meer informatie ga naar www.korfbalclub-jes.nl  of neem contact op Marieke Verbruggen, telnr: 0630726505 voor aanmelden klik hier Namens de commissie “Hart voor JES”