Reiskosten junioren binnen de vereniging is over de reiskosten met betrekking tot de junioren het volgende afgesproken: De junioren die op zondag met de senioren meegaan betalen  geen reiskosten aan de senioren. Een uitzondering hierop is als ze vrijwillig mee gaan kijken en niet door het team als reservespeelster worden gevraagd voor die zondag dan mogen de senioren wel om een vergoeding vragen. De senioren houden onderling bij welke junioren er zijn mee geweest met de wedstrijden en wat de kilometervergoeding voor die junioren zou moeten zijn. Deze vergoeding kunnen de senioren declareren bij de vereniging.