Er wordt gespeeld in een wedstrijdshirt met een rood rokje met daaronder een rood onderbroekje of een rood rokje met daaraan vast een broekje en witte sokken. Wedstrijdshirt en rokjes zonder onderbroekje zijn en blijven in het bezit van de club. Vanaf door de Technische commissie vast te stellen team koopt men zelf een rood rokje met daar aanvast het onderbroekje van het merk reece bij van Rijbroek.
 Rokjes Als bestuur hebben wij afspraken gemaakt met betrekking tot de rokjes en de aanschaf hiervan voor de junioren en de senioren. Allereerst vragen wij in beginsel voor de jeugdleden eenmalig een bijdrage van € 15 voor de aanschaf van de rok. Dit bedrag bedraagt de helft van de totale aanschaf. Het resterende bedrag wordt door de vereniging bekostigd. leeftijd tot 18 jaar Natuurlijk begrijpen wij als bestuur dat kinderen tot 18 jaar nog flink in de groei zijn en de aanschaf van steeds opnieuw een nieuwe rok prijzig zou gaan worden. Derhalve wordt in de jeugd slechts eenmalig een eigen bijdrage van € 15 gevraagd. Op het moment dat de rok te klein wordt, kan de rok worden ingeleverd bij de vereniging. De vereniging zorgt op dat moment voor een andere rok die wel past.  Indien het lidmaatschap bij onze vereniging stopt, blijft de rok van  de vereniging. vanaf 18 jaar De voorgaande afspraak is geldig tot het moment de leeftijd 18 jaar is geworden. Op dat moment behoudt je de rok, maar vanaf dat  moment is de aanschaf van een nieuwe rok voor eigen rekening. Wederom voor een bedrag van € 15. Op het moment dat het  lidmaatschap bij onze vereniging eindigt, mag het rokje worden gehouden voor eigen gebruik. Tevens kan er voor gekozen worden  het rokje aan de club te geven, waarvoor een bedrag van € 5 voor  het rokje wordt ontvangen, mits het rokje in goede staat is. Tot slot willen we nog aangeven dat de rokjes gezamenlijk door 1 persoon per team worden gewassen, waardoor kleurverschil wordt tegen gegaan.