Sponsor worden? Heeft u interesse om ook sponsor te worden van Korfbal Vereniging J.E.S.  in Venhorst , neem dan per email contact met ons op . Iemand van de sponsorwerkgroep zal dan contact met u opnemen om te bekijken wat voor u de meest geschikte vorm van sponsoring is. De mogelijkheden voor sponsoring zijn: • Bord langs het kunstgrasveld • Vermelding van uw logo op de website, met een hyperlink naar uw eigen website • U kunt ook kiezen voor een combinatie van beide. Naast onze standaard mogelijkheden hebben we ook ruimte voor andere mogelijkheden van sponsoring. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Shirtsponsoring, tassensponsoring of  pakkensponsoring van een team, Hoofdsponsorschap voor onze selectie teams of evenement sponsoring. We hebben diverse leuke evenementen waar sponsoring altijd welkom is; denk hierbij bijvoorbeeld aan ons jaarlijks terugkerende ouder&kind toernooi, de jaarlijkse loterij etc. Wij staan open voor ludieke ideeën en zijn graag bereid om met u in gesprek te treden omtrent de mogelijkheden. Aarzel dus niet en neem contact op met onze sponsorwerkgroep. Voor de voorwaarden verwijzen wij u graag naar onze werkgroep. Zij zijn ook graag bereid om met u in overleg te treden voor andere  mogelijkheden van sponsoring bij onze vereniging. Al het bovenstaande is uiteraard van kracht zolang er beschikbare plaatsen zijn.