JES 60 jaar

Op 24, 25 en 26 mei vieren we dat Korfbalclub JES (Jong en Sportief) 60 jaar bestaat. Heel het weekend zijn er door de feestcommissie activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Op vrijdag 24 mei start om 19.00 uur de receptie. Je krijgt dan de kans om de club te feliciteren. Daarnaast wordt het nieuwe logo van JES onthuld. De avond sluiten we af met een gezellige afterparty met muziek, drank en gezelligheid.

Op zaterdag 25 mei starten we met Expeditie JES. Voor de jeugdleden van de F t/m de C zijn er allemaal leuke activiteiten georganiseerd. De jeugdleden mogen dan ook een introducee meenemen. Na de jeugdactiviteiten is er een husseltoernooi. Het husseltoernooi is voor alle belangstellenden. Je kan samen met je vrienden/familie/oudleden/leden/niet-leden zelf een team samenstellen. Ben je alleen of heb je geen compleet team? Geen probleem, wij zorgen dat jij toch een wedstrijdje kan spelen! In korte korfbalwedstrijdjes wordt bepaald wie de winnaar is van het husseltoernooi. Iedereen is dus welkom, zelfs het mannelijke geslacht. šŸ˜‰

Je kan je opgeven doormiddel van deze link:Ā korfbalclub-jes.nl/inschrijven-wedstrijden/Ā

Na al het korfbalgeweld is het tijd om te feesten. In de feesttent zal de hele avond toffe muziekjes te horen zijn door DJ Bram en DJ Max. Iedereen is dan van harte welkom om een gezellig drankje te komen pakken en de hele avond lekker los te gaan!

Voor de feestavond zijn vanaf 1 mei kaarten verkrijgbaar bij de Korfbalclub JES in ’t Venster in Venhorst.

Nadat iedereen bijgekomen is van het feest op zaterdag, zal op de laatste dag van het feestweekend op zondag 26 mei de afsluiting plaatsvinden. Maar eerst is er nog een leuk ouderkindtoernooiĀ voor alle leden van Korfbalclub JES. DeĀ Aspiranten, de Senioren 1 en 2 en de Midweek nemen het tijdens het ouderkindtoernooi op tegen hun ouders, kinderen, buurman/vrouw of tante/oom.

De gehele zondag kan je voor 10 euro eten en drinken bij de club. Ook zal er tijdens de afsluiting een frietkar aanwezig zijn.

JES hoopt dat zoveel mogelijk leden, oud-leden en andere belangstellenden het feestweekend aanwezig zullen zijn op ’t Venster in Venhorst.

Geen reacties op "JES 60 jaar"

Wil je iets over dit bericht zeggen?

Some html is OK