Coop Rob Kanters Venhorst start als hoofdsponsor van korfbalvereniging JES! 

Coop Rob Kanters Venhorst start als hoofdsponsor van korfbalvereniging JES Venhorst! 

Wij zijn erg blij te kunnen mededelen dat Coop Rob Kanters Venhorst per direct start als hoofdsponsor van korfbalvereniging JES Venhorst! Sinds september 2020 is Coop Rob Kanters gestart in Venhorst en we zijn erg blij dat bewoners weer in hun eigen dorp boodschappen kunnen doen. De positieve ontwikkelingen van de supermarkt hebben het vertrouwen gegeven om te starten als hoofdsponsor van korfbalvereniging JES. We vinden het superfijn dat Coop Rob Kanters Venhorst onze nieuwe hoofdsponsor is. Dit laat zien dat Venhorst een leefbaar en betrokken dorp is.  

Om de sponsoring van JES mogelijk te maken, heeft Coop Rob Kanters besloten te stoppen met het verspreiden van de papieren Coop folder binnen de bebouwde kom van Venhorst. In plaats daarvan kunnen bewoners de folder meenemen uit de winkel, digitaal bekijken of thuis ontvangen via www.kiesjefolders.nl.  

Kiesjefolders.nl 

Het aanmelden op www.kiesjefolders.nl is eenvoudig en binnen enkele minuten gedaan. Om klanten met de aanmelding te helpen staan wij vanuit korfbalvereniging JES voor u klaar in Coop Rob Kanters op:  

  • Zaterdag 12 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur  
  • Woensdag 16 maart van 15.30 uur tot 17.30 uur  
  • Zaterdag 19 maart van 10.00 uur tot 12.30 uur 


Gratis appeltaart

Klanten die zich hebben ingeschreven bij kiesjefolders.nl ontvangen bij het eerste folderpakket een welkomstbrief. Laat deze zien in de winkel en ontvang een heerlijke verse appeltaart. Daarnaast sponsort Coop Rob Kanters per inschrijving €1,25 aan onze vereniging, wat wij als club heel erg mooi vinden!

AZ`

Geen reacties op "Coop Rob Kanters Venhorst start als hoofdsponsor van korfbalvereniging JES! "


    Wil je iets over dit bericht zeggen?

    Some html is OK