JES & KLICK’15 gaan samenwerking aan!

Via deze weg willen wij, JES & Klick’15, laten weten dat onze korfbalverenigingen het komende seizoen een samenwerking aangaan. Beide verenigingen hebben naar aanleiding van het afgelopen seizoen het ledenaantal van de senioren terug zien lopen. Om onze leden het plezier en de uitdaging in het korfballen te laten behouden én met een blik op de toekomst, hebben wij dan ook de handen ineengeslagen. Het komende seizoen zullen onze seniorenteams zich samenvoegen en twee nieuwe teams vormen. 

Dit nieuws zal voor sommigen wel even wennen zijn. Het is belangrijk om te weten dat beide verenigingen verder afzonderlijk van elkaar blijven bewegen. Voor de jeugdteams en de midweek verandert er dus verder niets.

Ons doel is om het korfbal levendig te houden in beide dorpen. De komende tijd zal in het teken staan van elkaar leren kennen en het regelen van praktische zaken. Verdere informatie over de samenwerking zal persoonlijk met onze seniorenleden worden gecommuniceerd. We hopen dat iedereen zin heeft in het komende seizoen, wij in ieder geval wel!

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met het bestuur. 

Samen staan we sterk!

Namens het bestuur van JES & Klick’15

Geen reacties op "JES & KLICK'15 gaan samenwerking aan!"


    Wil je iets over dit bericht zeggen?

    Some html is OK